İstanbul´daki terör saldırısında şehit ateşi Mersin´e düştü

İstanbul´daki terör saldırısında şehit ateşi Mersin´e düştü

İstanbul´da dün gece yılbaşı kutlamasının yapıldığı bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında Mersinli polis memuru Burak Yıldız da şehit oldu. Saldırıda ilk ateşte şehit düşen 21 yaşındaki polis memurunun Mersin´deki ailesine acı haber ulaştı.

İstanbul´da 39 kişinin yaşamını yitirdiği, 65 kişinin de yaralandığı gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında Mersinli genç polis memuru Burak Yıldız da şehit oldu. Yaklaşık iki yıllık polis memuru olan Yıldız´ın Mersin´de yaşayan ailesine acı haber sabah saatlerinde yetkililer tarafından ulaştırıldı. Şehidin merkez Toroslar ilçesi Korukent Mahallesi´ndeki Cumhuriyet Evleri´nde oturan ailesi haberle yıkıldı. Babasını birkaç yıl önce kanserden kaybeden Burak Yıldız´ın şehit olduğu haberi annesi Aslı Yıldız´a iletildi.

Yıldız ailesinin biri kız üç çocuğundan biri olan Burak Yıldız´ın ağabeyi Murat Yıldız´ın da yine İstanbul´da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru olduğu öğrenilirken, iki kardeşin de henüz iki yıllık polis oldukları belirtildi. Şehidin evinin bulunduğu apartmana dev bir Türk bayrağı asıldı. (VŞ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı