Tarih: 26.07.2022 21:27

“İş dünyasında kişisel verimlilik” konuşuldu

Facebook Twitter Linked-in


LEAD Network Türkiye’nin her ay iş dünyasını bir araya getirerek sektör liderlerini ağırladığı kahvaltı buluşmalarının bu ayki konuğu P&G Avrupa Satış, Dijital ve Marka Operasyonları Başkanı Christophe Duron oldu.
“Kişisel Verimlilik için Well-being Seçimleri” başlığıyla düzenlenen oturumda konuşan Christophe Duron: “Benim bu konuda üç ana başlığım var; Bağlı Kal, Belirle ve Sahip Çık. İlk olarak seçimlerinize bağlı kalın ve geride bırakacağınız mirası düşünün. Ardınızda bırakacağınız yegâne şey sizin mirasınız olacak. Bunu sağladıktan sonra sınırlarınızı çizin. Limitlerinizi belirleyin ve buna sadık kalın. Son olarak da sahip çıkın ve enerjinizi koruyun; bugün hep stresi konuşuyoruz fakat asıl problem, yeterince dinlenememek. Bu nedenle dinlenmeye yeterince vakit ayırdığınızdan emin olun.” dedi.
Etkinlikte konuşan Gaye Narmanlı Sünerli ise "Bugün bizimle birlikte olan ve özellikle well-being; refah konusunda bir kanaat önderi olan Christophe Duron’un değindiği başlıklar ise inanıyorum ki hepimize yeni aksiyonlar alma konusunda önemli bir rehber olacak” dedi.
Aysun Zaman ise “Bilhassa pandemi döneminde yapılan araştırmalarda gördüğümüz sonuçlardan da beslenerek üyelerimiz için Well-being konusunda farklı gelişim imkanlarını sunmaya başladık. Geçtiğimiz yıl bu anlamda bir işbirliği yapmış birbirinden farklı yüzlerce konuda üyelerimizi online eğitimlerle buluşturmuştuk. Bu yıl ise Christophe Duron’un rehber niteliğinde olan bu eğitim ile üyelerimizi hem iş hayatında hem de günlük hayatlarında uygulayabilecekleri kıymetli bilgilerle buluşturduk. Türkiye olarak bu ve benzeri proje ve eğitimlerle üyelerimizin gelişimini desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle sektörümüzde kendini geliştirmek isteyen sektörümüz kurum ve kişilerini LEAD Network’ün üyesi olmaya davet ediyorum” dedi.

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —