Tarih: 08.12.2015 14:16

İŞ ARAYANLARLA İŞVERENLERİN BULUŞMASI

Facebook Twitter Linked-in

İŞKUR Adana İl Müdürü Haşim Meydan, bu önemli etkinlikle Adana´daki kamu kurumlarını, yerel yönetimleri, üniversiteleri, mesleki eğitim kuruluşlarını, sanayi ve ticaret kurumlarını, insan kaynakları kuruluşlarını ve sivil toplum kuruluşları ile iş arayanları ve öğrencileri buluşturacaklarını belirterek ?İşletmelerin nitelikli iş gücü ihtiyaçlarını karşılarken, kısa ve uzun vadede ihtiyaç duyulan iş gücünün yetiştirilmesine destek olacağız? dedi.

Kurum ve kuruluşların işletmelere yönelik destek ve olanakları konusunda bilgilendirme yapacaklarını belirten Meydan, ?Etkinlikteki amaçlarımız kurumlar ile iş yerleri arasında sürdürülebilir iletişim bağı kurmak, Adana İl Müdürlüğümüz tarafından iş yerlerine özel atanan İş ve Meslek Danışmanlarımız ile iş yerleri arasında sinerji oluşturmak, işletmelerimizin yerel ve ulusal düzeyde yazılı ve görsel tanıtımına katkı sağlamaktır? diye konuştu.

Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı´nda saat 10.00´da başlayacak etkinlikte seminer ve konferanslar düzenleneceğini ifade eden Meydan, "Asıl önemli olan iş arayan vatandaşlarımız, üniversite öğrencilerimiz, lise son sınıf öğrencilerimiz iş başvurusunda bulunabilecek, etkinliğe katılan kamu ve özel sektör kurumları ise istedikleri çalışanları bulabilecekler" dedi.

Haşim Meydan, 10-11 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 4. Adana İstihdam ve İnsan Kaynakları Etkinliği´ne katılmak isteyen vatandaşlara, Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü binası önünden ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağını kaydetti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —