Tarih: 25.06.2018 10:02

İngiltere Panamayı rahat geçti

Facebook Twitter Linked-in

Rusya´da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası´nda G Grubu´nda İngiltere ile Panama, Nizhny Novgorod Stadyumu´nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan İngiltere, 8. dakikada John Stones ile 1-0 öne geçti. 21. dakikada Lingard ceza sahası içinde yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. 22. dakikada beyaz noktanın başına geçen Harry Kane farkı 2´ye yükselti. 36. dakikada ceza yayına yakın bir noktadan Lingard´ın şık vuruşunda top ağlarla buluştu. 3-0 
40. dakikada ceza sahası dışından Trippier´ın kullandığı serbest vuruşta altıpasta Sterling´in kafa vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu Stones ağlara göndererek skoru 4-0´a taşıdı. İngilizler 44. dakikada bir kez daha penaltı kazandı. Yine penaltı atışını Kane kullandı ve ilk yarının skorunu belirledi. (5-0) 
62. dakikada ceza sahası dışı sağ tarafından Ruben Loftus-Cheek´in şutunda top Kane´ye çarparak filelere gitti ve fark 6´ya çıktı. 78. dakikada Felipe Baloy, fileleri sarstı ve Panama´nın dünya kupalarındaki ilk golünü atarak tarihe geçti. (6-1) Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. Bu sonuçla İngiltere adını bir üst tura yazdırırken, Panama ise turnuvaya veda eden ekip oldu. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —