Hürjet´in dünya lansmanı İngiltere´de yapılacak

Hürjet´in dünya lansmanı İngiltere´de yapılacak

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, 16-22 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenecek dünyanın en önemli havacılık fuarı arasında yer alan Farnborough Airshow´a (FIA) katılacak.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, İngiltere´de 16-22 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenecek dünyanın en önemli havacılık fuarı arasında yer alan Farnborough Airshow´a (FIA) katılacağı açıklandı. Yeni logonun tanıtılacağı ve şale ile katılım sağlanacak dünyanın en büyük fuarında, Eylül ayında ilk uçuşu planlanan T-625 Özgün Helikopter ve İnsansız Hava Aracı ANKA da fuarda sergilenecek. Bugüne kadar Kara Kuvvetlerine 36 adet teslim edilen ve Türkiye´nin en büyük savunma ihracatının gerçekleştirildiği T129 ATAK helikopteri ise uçuş gösterisi yapacak. 
İngiltere´de ilkler yer alacak 
Ayrıca yapılan bilgilendirmede; Türk Hava Kuvvetleri´nin ve uluslararası pazarın kısa dönemdeki ihtiyaçlarını hedef alarak, jet eğitim ve hafif taarruz uçağı geliştirilmesi amacıyla başlatılan HÜRJET mock-up ilk defa FIA 2018´de sergilenecek. Buna ek olarak, geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii´nin yeni logosunun İngiltere´de de tanıtımına devam edilecek. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı