Tarih: 20.04.2022 11:40

Hentbolculardan Başkan Akay’a şampiyonluk sözü

Facebook Twitter Linked-in

21-24  Nisan tarihleri arasında Tokat’ta yapılacak olan Erkekler Hentbol süper ligine yükselme müsabakalarında mücadele edecek olan Seyhan Belediyespor Kulübü zorlu karşılaşmalardan başarılı neticeler ile ayrılıp Süper lige yükselmek istiyor.

“SİZE GÜVENİYORUZ”

Süper lige yükselme karşılaşmaları öncesinde Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takımının Adana’da yaptığı son antremanı ziyaret ederek teknik heyet ve sporculara moral veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Bugüne kadar bizi mahcup etmediniz, bunda sonra da etmeyeceğinizi düşünüyorum. Çalışmalarınızdaki göstermiş olduğunuz performans şampiyonluğun habercisi gibi. Size olan güvenimiz tam. Adana’ya süper lig takımı olarak dönmenizi bekliyoruz” dedi.

CAN “ SÜPER LİGE ÇIKMALIYIZ”

Grup 2.si olarak Süper lige yükselme karşılaşmalarına katılma hakkı elde ettiklerini belirten Antrenör Gürçin Can ise, “ Başkanımızın ziyareti moral motivasyonumuzu en üst seviyeye yükseltti. Bizlerin her zaman yanında yer alan ve desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bu desteğin karşılığı da Süper lig çıkmak olacak ” diye konuştu.(Fİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —