Tarih: 25.08.2017 13:41

?HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARACAĞIZ?

Facebook Twitter Linked-in

Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kemal Kılıç, ? Geçtiğimiz hafta deplasmanda beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Adanaspor´a yakışır bir futbol sahada yoktu. Bunun bilincindeyiz. Oyuncularım ile yaptığım toplantılarda bunlardan bahsettim. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum.?dedi.

Pazar günü saat 21.45´de 5 Ocak Stadyumu´nda oynanacak olan Ümraniyespor maçını değerlendiren Kılıç, ? Ümraniyespor kadrosunu korumuş önemli oyunculara sahip bir takım. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarla Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu hafta sahada mücadele eden hırslı oynayan bir Adanaspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Şartlar ne olursa olsun mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Taraftarımızın desteği ile sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz.? diye konuştu.

ADANASPOR ? ÜMRANİYESPOR KARŞILAŞMASINI KUTLUHAN BİLGİÇ YÖNETECEK

Pazar günü saat 21:45´da 5 Ocak Stadyumu´nda oynanacak olan Adanaspor-Ümraniyespor karşılaşmasının hakem dörtlüsü açıklandı.

Karşılaşmanın orta hakemi İzmir bölgesinden Kutluhan Bilgiç olurken yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Baran Eraslan ve Ordu bölgesinden Cemal Alpay yapacak.

Mücadelenin dördüncü hakemi ise Trabzon bölgesinden Tolga Sancak olacak.

ÜMRANİYESPOR KARŞILAŞMANIN BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

TFF 1.Lig´in 3.haftasında, Adanaspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu.
Turuncu-Beyazlı takımı 27 Ağustos Pazar günü, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu´nda konuk edeceği Ümraniyespor maçının biletleri satışa çıkacak.

Buna göre;

Güney Kapalı Alt ve Üst Tribün: 30 TL

Maraton: 20 TL

Misafir Tribün: 26 TL

Gişelerin açılış ve kapanış saati : 09:00-18:00

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —