Tarih: 30.10.2017 12:54

Gurbetçi oyuncuların hafta sonu performansları

Facebook Twitter Linked-in

Bundesliga ekiplerinden Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü ise 12. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını henüz maçın başında yalnız bıraktı

Barcelona´da forma giyen Arda Turan´dan, Villarreal´in gol ayağı Enes Ünal´a Avrupa´nın önemli kulüplerinde forma giyen milli futbolcuların hafta sonu oynanan maçlardaki performanslarına göz attığımızda 90 dakika forma giyen tek isim olarak Wolfsburg´da oynayan Yunus Mallı dikkat çekiyor. Takımının deplasmanda Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmaya ilk 11´de başlayan 25 yaşındaki oyuncu, 90 dakika sahada kaldı. Schalke´de forma giyen Kaan Ayhan ise söz konusu maçta kendine ilk 18´de yer bulamadı

Bundeliga´da top koşturan bir başka isim olan Freiburg´un futbolcusu Çağlar Söyüncü, Stutgart ile oynanan mücadelenin 12. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Freiburg, bu maçta Stutgart´a 3-0 mağlup oldu

Borussia Dortmund´un Hannover 96´ya 4-2 yenildiği maça ilk 11´de başlayan Nuri Şahin ise 66 dakika sahada kalabildi ve daha sonra yerini Raphael Guerreiro´ya bıraktı. Dortmund´un bir başka Türk oyuncusu Ömer Toprak kadroya alınmadı.

Geçen sezon gösterdiği performansa La Liga´nın güçlü ekiplerinden Villarreal´e transfer olan Enes Ünal da takımının bu hafta ligde oynadığı Atletico Madrid maçında ilk 18´e giremedi. Enes, İspanyol ekibinde şu ana kadar 10 maça çıktı ve 1 gol attı.

Barcelona´da forma giyen ancak uzun zamandır şans bulamayan Arda Turan, Katalan ekibinin Athletic Bilbao´yu 2-0 mağlup ettiği maçta da kadroya alınmadı.

Sezon başında İspanya´nın Celta Vigo takımına transfer olan Emre Mor da bu hafta sonu şans bulamayan bir başka isim oldu. Celta´nın Malaga´ya 2-1 yenildiği karşılaşmada ilk 18´e alınmayan Emre, takımıyla şu ana kadar çıktığı 7 mücadelede 1 gol kaydetti.

Medipol Başakşehir´den İtalyan takımı Roma´ya giderek yaz transfer dönemine damga vuran isimlerin başında gelen Cengiz Ünder, takımının Bologna´yı 1-0 mağlup ettiği maçta ilk yedeklerde yer alsa da oyuna dahil olmadı. Genç oyuncu, yeni takımıyla şu ana kadar çıktığı 6 maçta golle tanışamadı.

İtaya Serie A bu hafta Milan-Juventus derbisine sahne oldu. Bu maçı bizim açımızdan önemli kılan bir diğer neden ise Milan forması terleten Hakan Çalhanoğlu. Yaz transfer döneminde kırmızı-siyahlılara transfer olan milli oyuncu, Juventus karşılaşmasına ilk 11´de başladı. 77 dakika sahada kalan Hakan, yerini Andre Silva´ya bıraktı. Hakan, Milan formasıyla çıktığı 15 maçta 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —