GÜNEY ADANA 19 MAYIS GENÇLİK VE BAHAR TURNUVASI DÜZENLENDİ

GÜNEY ADANA 19 MAYIS GENÇLİK VE BAHAR TURNUVASI DÜZENLENDİ

Vali Dr. Süleyman Elban, Güney Adana 19 Mayıs Gençlik ve Bahar Turnuvası’nda sporsever gençlerin heyecanına ortak oldu.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Elban, gençlere verilen öneme vurgu yaptı, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

"Gençlik haftası içerisindeyiz. Bundan dolayı bugün esas muhatabımız, sözümüz, mesajımız, etkinliklerimiz hep size yönelik" diyen Vali Elban, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk 103. yıl önce Samsun’a çıkıp Kurtuluş Mücadele’mizi başlattı. Kurtuluşu başarıyla tamamlayıp Cumhuriyet’le taçlandırdıktan sonra da 23 Nisan’ı çocuklarımıza, 19 Mayıs’ı da siz gençlerimize armağan etti. Dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimizin çok kıymetli olduğunu hepimize göstermiştir.” dedi.

Gençlerin her alanda gelişmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Elban, “Siz gençlerin hem bedenen hem ruhen hem iyi bir vatandaş olarak her anlamda çok donanımlı olarak yetişmeniz bizlerin en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Dolayısıyla birçok alanda spor yapıyor olmanız, kitap okuyor olmanız, bilişimden haberdar olmanız, akademik anlamda derslerinizde başarılı olmanız, sanattan anlayıp sanatın bir alanında olmanız bizim çok arzu ettiğimiz bir durumdur. Bugün de sizleri görmek istediğimiz alanlardan biri olan sporla iç içe görmek ve yapacağınız müsabakaları izlemek bizler için onur ve kıvanç kaynağı olacaktır.” dedi.

Vali Elban konuşmasını, “Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” sözleriyle bitirdi.

Güney Yıldızı Stadyumu’nda gerçekleşen ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuva çekişmeli geçen mücadelelerin ardından sona erdi.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ