Göztepe çıkış arıyor

Göztepe çıkış arıyor

Spor Toto Süper Lig´in 11. haftasında Göztepe, yarın Çaykur Rizespor´u konuk edecek.

Geçen hafta deplasmanda Akhisarspor´a kaybederek beklemediği bir yenilgi alan Göztepe, ligin 11. haftasında yarın Çaykur Rizespor´u Bornova Stadı´nda ağırlayacak. Yaşar Kemal Uğurlu´nun düdük çalacağı müsabaka saat 20.00´de başlayacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Traore, Deniz Kadah ve Atakan Kesgin dışında eksik oyuncu bulunmazken; Titi, Gassama, Reis ve Poko sarı kart sınırında yer alıyor. Ev sahibi haftaya 15 puanla 9. basamakta girerken, Rize ekibinin ise 8 puanı bulunuyor. 

  Göztepe´nin Rizespor karşısında, Beto, Berkan, Titi, Reis, Gassama, Poko, Borges, Castro, Yasin, Halil ve Jerome 11´i ile çıkması bekleniyor. 

  Eski dost rakip olacak

  Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, yarın eski takımına rakip olmanın heyecanını yaşayacak. Deneyimli teknik adam, 2016/2017 sezonunda 25 hafta boyunca Göztepe´nin teknik direktörlük görevini üstlenmişti. Göztepe taraftarlarının da yarın oynanacak olan karşılaşmada Buruk´u tribünlere çağırıp alkışlaması bekleniyor. Öte yandan iki takım 6 sezon aranın ardından birbirlerine rakip olacak. İki takım son olarak 2012/2013 sezonunda 1. Lig´de mücadele etmişlerdi.  (SB)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Göztepe çıkış arıyor