GAZİANTEP BASKETBOL´UN KURTULUŞU GİRESUN´A BAĞLI!

GAZİANTEP BASKETBOL´UN KURTULUŞU GİRESUN´A BAĞLI!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 29. hafta maçında Anadolu Efes´e konuk olan Gaziantep Basketbol ilk iki periyodunu önde götürdüğü maçı 94-87 kaybetti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi´nde kalma mücadelesi veren Gaziantep Basketbol takımı, deplasmanda çok iyi mücadele ettiği Anadolu Efes´e 94-87 mağlup olarak ligde kalma umutlarını son haftaya bıraktı.

Son hafta öncesinde Anadolu Efes karşısında devreyi önde kapatan Kırmızı-Siyahlı takım, son maçta Darüşşafaka ile oynayacağı maçı mutlak kazanması gerekiyor.Kümede kalma mücadelesi veren kırmızı-siyahlılar bu mağlubiyetle kendini ateşe attı. 
Maça iyi başlayan ve ilk periyodu 29-22, ilk yarıyı da 53-47 önde kapatan Gaziantep Basketbol, üçüncü periyottan itibaren kontrolü Anadolu Efes´e kaptırarak bu önemli maçı 94-87´lik skorla mağlup bitirdi. Bu sonuçla 20. mağlubiyetini alan Gaziantep ekibi, 38 puanda kalarak tüm ümitlerini son haftaya bıraktı. Ligin son maçında Darüşşafaka´ya konuk olacak olan kırmızı-siyahlılar lige tutunmak için bu maçı mutlak suretle kazanmak zorunda. Bu önemli maçı kazanması halinde ligde kalmayı garantileyecek olan Gaziantep Basketbol, tamamen bu maça odaklandı. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı