Galatasaray´da Eren ve Onyekuru, Beşiktaş´ta ise Babel

Galatasaray´da Eren ve Onyekuru, Beşiktaş´ta ise Babel

Bu sezon Spor Toto Süper Lig´de Galatasaray adına Henry Onyekuru ve Eren Derdiyok, Beşiktaş´ta da Ryan Babel 4 gol atarak takımların en etkili isimleri oldu.

Spor Toto Süper Lig´de 13 hafta geride kalırken, Beşiktaş rakip fileleri 24 kez havalandırdı ve bu alanda Kasımpaşa´nın ardından ikinci sırada yer alıyor. Galatasaray ise 23 kez gol sevinci yaşadı ve gol sıralamasında üçüncülükte buluyor. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte kalesinde 15 gol görürken, siyah-beyazlılar ise 17 gol yedi. 

Takımlardaki golcüler 
İki takımın gol yollarındaki en tekili isimlerine baktığımız zaman Galatasaray´da Henry Onyekuru ve Eren Derdiyok, Beşiktaş´ta ise Ryan Babel ön plana çıkıyor. Aslan´da Onyekuru ve Eren 4´er, Garry Rodrigues, Ryan Donk, Serdar Aziz, Emre Akbaba 2´şer, Sinan Gümüş, Fernando, Ömer Bayram, Martin Linnes ve Maicon 1´er kez fileleri havalandırdı. Sarı-kırmızılıların ayrıca 2 golü de rakiplerin kendi kalesine atmasıyla oldu. Kartal´da ise Ryan Babel 4, Vagner Love, Pepe, Mustafa Pektemek 3´er, Güven Yalçın, Ricardo Quaresma 2´şer, Adem Ljajic, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Gönül ve Jeremain Lens 1´er kez gol sevinci yaşadı. Siyah-beyazlılarda 1 golü rakipleri kendi kalesine atarken, 2 golü de takımdan ayrılan Alvaro Negroda kaydetti. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı