Futbolseverler ekran başına

Futbolseverler ekran başına

8. FIFA Konfederasyon Kupası yarın Rusya´da başlıyor.

8. FIFA Konfederasyon Kupası heyecanı yarın başlıyor. Rusya´da düzenlenecek turnuva yarın saat 18.00´de oynanacak Rusya - Yeni Zelanda maçıyla başlayacak.

Rusya´nın başkenti Moskova´nın yanı sıra Saint Petersburg, Kazan ve Soçi´de düzenlenecek 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası´nda gruplar şu şekilde:

A Grubu: Rusya, Yeni Zelanda, Portekiz, Meksika

B Grubu: Şili, Avustralya, Almanya, Kamerun

Tanıdık isimler boy gösterecek

Konfederasyonlar Kupası´nda Spor Toto Süper Lig´den tanıdık üç isim boy gösterecek. Portekiz´in kadrosunda Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma yer alacakken, Bursasporlu Aziz Behich ise Avustralya forması ile mücadele edecek. Beşiktaş´ta kiralık olarak forma giyen Vincent Aboubakar ise Kamerun´un kadrosunda yer alacak.

Liverpool forması giyen Emre Can ile Hoffenheim´da görev alan Kerem Demirbay son Dünya Şampiyonu Almanya´nın kadrosunda bulunuyor. Özellikle Türkiye Milli Takımı´nda forma giyeceği açıklanan fakat son anda Alman Milli Takımı´nı seçen Kerem Demirbay´ın performansı merak konusu.

Şampiyonada gruplarını ilk 2 sırada bitiren ekipler, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Final mücadelesi ise 2 Temmuz´da Saint Petersburg kentiyle aynı adı taşıyan statta oynanacak.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Futbolseverler ekran başına