FEYZİOĞLU: ?KURŞUN TÜM TÜRKİYE´YE SIKILMIŞTIR?

FEYZİOĞLU: ?KURŞUN TÜM TÜRKİYE´YE SIKILMIŞTIR?

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, "Bu kurşun sadece kardeşimize değil, tüm Türkiye´ye sıkılmıştır, hepimize sıkılmıştır" dedi.

TBB Başkanı Feyzioğlu, Diyarbakır Baro Başkanımız Av. Tahir Elçi uğradığı hain saldırı sonucu katledildiğini belirterek şunları dedi:

"Hepimizin başı sağ olsun. Bu menfur saldırının sadece Başkanımız Tahir Elçi´ye yönelik olmadığı, ülke barışına, birliğine, dirliğine ve kardeşliğimize yapılan bir saldırı olduğu açıktır. Bu kurşun sadece kardeşimize değil, tüm Türkiye´ye sıkılmıştır, hepimize sıkılmıştır. Bize düşen tüm dünyaya birliğimizi, kardeşliğimizi hiç kimsenin bozamayacağını, hiçbir alçak saldırının bu amaca ulaşamayacağını göstermektir.

Tüm baro başkanlarımızla birlikte bu kara günde Diyarbakır´da toplanmak üzere TBB Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak bugün saat 16.00´da derhal Diyarbakır´a hareket ediyoruz. Kardeşimiz, Baro Başkanımız Tahir Elçi´ye Allah´tan rahmet, başta kederli ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm meslektaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz."  

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı