Tarih: 03.08.2018 15:53

Fenerbahçe´nin listesi belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe´nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu´nda Benfica ile oynayacağı maçın kadro listesini UEFA´ya gönderdi. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu Financial Fair Play´den dolayı kadroya dahil edilmezken, sakatlıkları bulunan İsmail Köybaşı ve Aatif Chahechouhe yer almadı. Fenerbahçe´de kadroya alınmayan bir diğer isim ise Phillip Cocu´nun tercih etmediği Salih Uçan oldu. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda şu isimler yer aldı; 
?Volkan, Kameni, Erten Ersu, Hasan Ali, Isla, Şener, Neustaedter, Skrtel, Yiğithan, M.Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan, Giuliano, Mehmet Ekici, Dirar, Barış Alıcı, Valbuena, Oğuz Kağan, Serhat Kot, Josef, Eljif Elmas,Roberto Soldado, Ayew? 

Fenerbahçe´de Benfica mesaisi sürüyor

 Fenerbahçe, Benfica ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Samandıra Can Bartı Tesisleri´nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. 
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu´nda Benfica ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Samandıra Can Bartı Tesisleri´nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Phillip Cocu yönetimindeki antrenman saat 10.30´da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmalarıyla sürdü. Ardından çift kale maçlar yapan oyuncular antrenmanı bireysel ve taktiksel çalışmalarla tamamladı. 
Fenerbahçe, Benfica maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanı ile sürdürecek.  (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —