Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Rus basınında

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Rus basınında

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Rus basınında geniş yer bulurken en dikkat çeken başlık ise, ?Fenerbahçe, Galatasaray´dan puan aldı? oldu.

Tüm dünyanın konuştuğu Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin oynanmasından sonra tüm dünyada olduğu gibi Rus basını da maça geniş yer ayırdı. 1-1 eşitlikle sona eren maç için Rus gazete ve spor siteleri farklı yorumlar getirdi. Sovsport.ru, ?İstanbul derbisi olan Fenerbahçe - Galatasaray maçının kazananı yok? başlığıyla yayınlanan haberde derbi mücadelesinde eşitliğin Onyekuru ve Eljif Elmas´ın karşılıklı golleriyle bozulamadığı, Galatasaray´ın bu sonuçla şampiyonluk için büyük avantaj kaybettiğini yazdı. 

Neustedter üst üste dokuzuncu maçta oynamıyor 
Rus Sport Ekspress gazetesinin haberinde Fenerbahçe´nin Galatasaray´dan puan aldığı, Fenerbahçe´nin defans oyuncusu Rus futbolcu Roman Neustedter´in Galatasaray maçıyla birlikte toplamda 9 maçtır forma giymediğine dikkat çekildi. Haberde Fenerbahçeli Valbuena ile Galatasaray savunmasının zorlandığı ama Hasan Ali Kaldırım´ın kırmızı kart görmesinden sonra Fenerbahçe ikinci yarının tümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldığı bilgileri verildi. Rusya´nın en çok izlenen spor kanalı Match TV´de de derbi maça geniş yer verilirken haberlerde Galatasaray´ın büyük bir fırsat teptiğine dikkat çekildi. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı