Tarih: 11.05.2018 11:22

"Engelleri kaldıralım"

Facebook Twitter Linked-in

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Adana´da düzenlenen bir çok etkinliğe katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, engellilerin yaşamını kolaylaştırmak adına kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşlara da görev düştüğünü ifade etti. İlk olarak Atatürk Parkı´nda düzenlenen ´Engelsiz Yaşam´ törenine katılan ve engelli vatandaşlara karanfil dağıtan Tümer, daha sonra Mavisu Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen engelsiz sanat sergisine katıldı. Sanatçı çocuklarla sergiyi değerlendiren Tümer, sergiye emeği geçenleri kutladı.

Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ni de ziyaret eden Tümer, Anneler Günü´nü kutlamaya hazırlanan annelerle, huzurevi sakinleriyle ve engellilerle sohbet etti. Tümer, tüm annelerin özel gününü kutladı.


´Engel Olma Destek Ol´ sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli çocuklarla birlikte gerçekleştirilen defileye katılmanın gururunu da yaşayan Tümer, defileye emeği geçenleri alkışladı. Günün son durağında ´Engelsiz Yaşam Farkındalıklar Derneği´ üyeleriyle bir araya gelen Tümer, dernek başkan ve yöneticilerini engelliler için gerçekleştirdiği örnek çalışmalar için tebrik etti.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —