EMNİYET AMİRİ MAKAMINDA İNTİHAR ETTİ

EMNİYET AMİRİ MAKAMINDA İNTİHAR ETTİ

ADANA´DA İNCİRLİK POLİS MERKEZİ AMİRİ MEHMET AKİF DURAK, MAKAM ODASINDA BEYLİK TABANCASIYLA BAŞINA ATEŞ EDEREK İNTİHAR ETTİ

Adana´da İncirlik Polis Merkezi Amiri Mehmet Akif Durak, makam odasında beylik tabancasını başına ateşleyerek intihar etti.
Edinilen bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi´nde meydana geldi. İddiaya göre, Sarıçam ilçesindeki İncirlik Polis Merkezi Emniyet Amiri Mehmet Akif Durak (41), öğlen saatlerinde polis merkezine geldi. Uzun süre odasından çıkmayan Durak´ın yanına akşam saatlerinde giren polis memurları, amiri tabancayla vurulmuş halde buldu. Haber verilen sağlık ekibi, Durak´ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri polis merkezinde inceleme yaptı. Durak´ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Emniyet Amiri Mehmet Akif Durak´ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook´taki sayfasında son olarak, ´Yaşayan ölülere yas tutulmaz´, ´Kafana göre dön dünya, ne sen umurumdasın ne de senin gibi dönenler´, ´Evet ben değiştim ama herkese hak ettiği değeri verecek kadar değiştim´ cümlelerini paylaştığı görüldü.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı