Dünyanın en iyi öğretmeni Türkiye´ye geliyor

Dünyanın en iyi öğretmeni Türkiye´ye geliyor

35 farklı dilde iletişim kurabilen ve Bill Gates´in 2018´de duyurduğu ´Dünyanın En İyi Öğretmenleri Listesi´nde ilk sırada olan Andria Zafirakou, 25 Nisan´da gerçekleşecek Marketing Meetup 2019 kapsamında Türkiye´ye geliyor.

´Happiness´ teması ile iş zekâsına, analitiğe ve entelektüelliğe odaklanarak klişelere meydan okuyan Marketing Meetup, 25 Nisan´da ilham verici konuşmacıları bir araya getiriyor. 2018 yılında 1 milyon dolarlık ´dünyanın en iyi öğretmeni ödülü´nü kazanan Andria Zafirakou, ´eğitimde üreticilik, sanat eğitimin kalbinde´ başlıklı sunumuyla Marketing Meetup 2019 konuşmacıları arasında yer alıyor. 

Zafirakou, İngiltere´de maddi durumu yetersiz çocukların sanatın güzel ve dönüştürücü gücünü tecrübe etmeleri üzerine çalışmalar yapıyor. Yaklaşık 130 dilin konuşulduğu, Londra´daki göçmen ailelerin çocuklarının eğitim aldığı Alberton Community School´da sanat öğretmeni olarak kariyerine devam eden Zafirakou, Marketing Meetup 2019 katılımcılarıyla buluşmaya geliyor. Andria Zafirakou´ın Marketing Meetup için hazırladığı sunum, sanatın önemi ve sanatı ulaşılabilir kılmak için yapılması gerekenleri içeriyor. 
Yapılan bilgilendirmede; bugüne kadar 10 bine yakın katılımcı ve 2 binden fazla şirketin bir araya geldiği etkinlik serisinin altıncısı için erken kayıt süreci devam ediyor. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı