Tarih: 24.03.2017 09:40

Drogba: ´Galatasaray´ı unutamadım´

Facebook Twitter Linked-in

Açıklamalarda bulunan Drogba, "Bir gün yeniden Galatasaray´a dönme şansın var mı?" sorusuna, "Benim için çok büyük mutluluk olur. Galatasaray´ı unutamadım" yanıtını verdi.

Drogba, şu an için sarı-kırmızılı kulüple transfer görüşmesi yapmadığını belirterek, "Hiç kimse aramadı. Ben kendimi Galatasaraylı hissediyorum. İlerde bir fırsat olursa oynarım. Futbolun içinde ileride olacakları bilmiyorum ama benim Türkiye´ye gelmem için teklif gelmesi lazım. Türkiye´de futbol oynamak isterim ama sadece Galatasaray´da oynamak isterim. İstanbul ve Türkiye hala kalbimde. Orada sevdiğim insanlar var" diye konuştu.

Galatasaray´da en unutamadığı maçların Real Madrid ve sahalarında eledikleri Juventus karşılaşmaları olduğunu belirten, tecrübeli golcü, "Çok önemli bir kariyerim var. Gelecek güzel olsun, tek beklentim bu. Galatasaray´da Tudor görevini yapıyor. Taraftarı heyecanlandırdı" açıklamalarında bulundu.
Lyon - Beşiktaş eşleşmesiyle ilgili olarak da Drogba, "Çok güzel bir eşleşme olacak. İki takım da çok iyi durumda" dedi.

Fildişi Sahilli yıldız, Chedjou ile hala görüştüğünü ifade ederken, Elmander ve Burak´tan da haber aldığını sözlerine ekledi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —