Doğu Perinçek oyunu Beşiktaş´ta kullandı

Doğu Perinçek oyunu Beşiktaş´ta kullandı

Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek oyunu kullandı.

Okul çıkışında CHP´li bir seçmenin ?Neden ittifak yapmadınız?´ sorusu üzerine Perinçek, "Atatürk´ün partisi PKK´yla beraber olamaz" dedi. 
Beşiktaş Şair Nedim Ortaokulunda oyunu kullanan Doğu Perinçek´e eşi Şule Perinçek eşlik etti. Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Doğu Perinçek, Türkiye´nin tekrar Atatürk rotasına gireceğini belirterek, "Yarın Dünya Güneş´in etrafında dönmeye devam edecek. Türkiye´nin önünde birkaç yıl içerisinde çok büyük çözümler var. Türkiye, Atatürk rotasına tekrar dönecek. Bu güvenle sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum´´ ifadelerini kullandı.
CHP´li bir seçmenin ?Neden ittifak yapmadınız?´ sorusu üzerine Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, "Siz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Atatürk´ün partisi PKK´yla beraber olamaz. Şuanda berabersiniz. Bütün dünya görüyor. Cumhurbaşkanı yardımcısı yapacaksınız PKK´lıyı. Eğer bana imza verdiysen adaylığım için, o imzayı sana iade ediyorum. Sen o imzayla beni yönetemezsin´´ şeklinde konuştu. (CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı