Tarih: 01.10.2020 10:03

Dijital uçurumu yerli yazılımlar kapatacak

Facebook Twitter Linked-in

Eğitimin geleceğini değiştiren online eğitim platformlarında eğitmenler; videolar, mesajlar, oyunlar ve mini sınavlar aracılığıyla öğrencileriyle sürekli iletişim halinde olabiliyor. Online eğitim materyalleri hem eğitmen hem de öğrenci tarafından sürekli erişilebilir durumda. Böylece kullanıcı, eğitmen ve kursun içeriği ile daha sistematik bir ilişki kurabiliyor.

Farklı öğrenme stillerine uyumlu

Video ve mini sınavlar gibi görsel materyaller ile eğitim almak yeni bilgiyi akılda tutma oranını artırıyor.Farklı öğretme stillerine uyumlu içeriğiyle etkili öğrenme deneyimi sunan Vedubox, Zoom entegreli yazılımlar içinde güvenli olmasıyla ön plana çıkan platformlar arasında.Vedubox’ın kütüphane, blog, haber akışı, mesajlaşma ve sınav gibi modülleri online deneyimi çok daha fazla güçlendiriyor.

Öğrenci istediği an istediği derse ulaşabiliyor, tekrar yapabiliyor

Yüz yüze eğitimden ve toplantılardan farklı olarak online eğitim ve sanal işyeri platformları; materyalleri günün herhangi bir zamanında, eğitimden günler sonra bile tekrar tekrar okuyabilme ve pratik yapabilme imkanı sağlıyor. Öğrenme yolu özelliği sayesinde organize bir öğrenme içeriği sunuluyor ve öğrenciler bir sonraki adımı açıkça görebiliyor.

(CO)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —