Tarih: 25.04.2019 10:11

Denizlispor bu hafta Süper Lig´e yükselebilir

Facebook Twitter Linked-in

Şampiyon olup Süper Lig´e çıkmak için adım adım ilerleyen Abalı Denizlispor, ligin 31. haftasında sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri´nde çalışmalarına devam eden Horozlar´da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Taha Can Velioğlu ve izinli olan Adam Stachowiak dışında tüm futbolcular antrenmana katıldı.

CEZASI BİTEN ZİYA SAHALARA DÖNÜYOR

Yeşil-siyahlı ekipte ligin 28. haftasında deplasmanda oynanan Adanaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören ve iki hafta sahalardan uzak kalan Ziya Alkurt da formasına kavuşuyor. Cezası biten Alkurt´un Balıkesirspor karşılaşmasına ilk 11´de çıkması bekleniyor.

SÜPER LİG´İ GARANTİLEYEBİLİR

Süper Lig´e çıkmak için gün sayan Denizlispor´un Balıkesirspor karşılaşmasının ardından ligin bitimine 3 hafta kala 9 yıl aradan sonra Süper Lig´e çıkmayı garantileme ihtimali bulunuyor. 62 puanla 2. sırada yer alan Denizlispor´un Balıkesirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp çıkıp yakın takipçileri olan 55 puanlı Hatayspor ve 54 puanlı Osmanlıspor´un bu hafta oynayacakları karşılaşmalarda berabere ya da mağlup ayrılmaları durumunda yeşil-siyahlılar bitime 3 hafta kala Süper Lig´e çıkmayı garantiliyor.

Öte yandan Denizli Atatürk Stadı´nda 28 Nisan Pazar günü oynanacak Denizlispor ? Balıkesirspor karşılaşması saat 19.30´da başlayacak. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —