Tarih: 10.05.2017 14:24

DENİZLİ BAŞSAVCISI KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper´in içerisinde olduğu makam aracına Denizli´nin Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi 7045 Sokak´ta bir kamyon çarparak olay yerinden kaçtı. Kazada, Başsavcı Alper ve şoförü ölürken ismi öğrenilemeyen korumasının ise ağır yaralandığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, Denizli Valisi´nin de olay yerinde inceleme yaptığı öğrenildi.

Kamyon şoförü teslim oldu

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli´nin hayatını kaybettiği kazada olay yerinden kaçan kamyon şoförünün teslim olduğu öğrenildi. Alkol muayenesi yapılan şüphelinin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Kaza, sabah saatlerinde Denizli-İzmir yolu Bozburun mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, şoförü Muzaffer Akşehirli ile henüz ismi öğrenilemeyen koruma polisin içinde bulunduğu makam aracı, Uğur T.´nin kullandığı 64 DL 821 plakalı kamyon ile çarpıştı. Makam aracının hurdaya döndüğü kazada Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli hayatını kaybetti. Ağır yaralanan koruma polisi ise Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —