Tarih: 01.02.2019 19:12

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI ADANA´DA KOLKOLA ÇALIŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı´nda AKP´nin Seyhan Belediye Başkan Adayı Avukat Fikret Yeni ve MHP´nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı mesajlar verdiler.

Fikret Yeni, Sarıhamzalı Mahallesi´nde yaptığı konuşmada, ülke olarak önemli bir sürece girdiklerini belirterek, ?´Ülkemize karşı oynanan oyunlara Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin, şer ittifakının şerrini bozmak için ortaya koymuş olduğu birlik ve beraberlik  iradesine, hemşerilerimizin ve Sarıhamzalı Mahallesi sakinlerimizin hassasiyet göstereceklerine inanıyorum´´ dedi.

Seyhan´da yaşayan hemşerilerinin desteğiyle, Sözlü ile birlikte Belediye Başkanı seçilmeleri halinde yapılması gereken hizmetlerin en iyisinin yapılacağı sözü veren Yeni, ?´Büyükşehir Belediyemiz ile omuz omuza verip gerçekleştireceğimiz hizmetler, düşünülmesi dahi güzel yatırımlardır´´ ifadelerini kullandı.

SÖZLÜ´DEN ?ŞER İTTİFAKI´ UYARISI 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Sözlü de, Sarıhamzalı Mahallesi sakinlerinin desteğini isteyerek, şer ittifakına karşı uyarıda bulundu.

 Bir tarafta Cumhur İttifakı, diğer tarafta da CHP, İYİ Parti ve HDP´nin oluşturduğu şer ittifakı olduğunu vurgulayan Başkan Sözlü, ?´Seyhan´da Sayın Fikret Yeni´ye, Büyükşehirde de bize destek verin. Sayın Cumhurbaşkanımız da Adana´yı çok istiyor. Cumhurbaşkanımızın da desteğiyle Adana´nın köklü problemlerini Allah´ın izniyle çözeceğiz´´ dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —