Tarih: 16.10.2018 13:03

Ç.Ü.´lü öğrencilerin spor başarısı

Facebook Twitter Linked-in

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Atletizm Antrenörlük 2. sınıf öğrencisi Dilara Çevik Portekiz´de gerçekleştirilen Down Sendromlular Atletizm ve Masa Tenisi Dünya Şampiyonası´ndan Disk atmada Dünya Şampiyonu, Çekiç atmada ise dünya 3.´sü olarak döndü.

Çukurova Üniversitesi BESYO Spor ve Sağlık Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca İnce´nin öğrencilerinden olan Dilara Çevik´inde aralarında bulunduğu milli sporcularımız 3 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya elde etti.

Milli Sporcularımız toplamda 12 madalyaya ulaşırken Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu´da bir mesaj yayınlayarak Portekiz´de düzenlenen Down Sendromlular Atletizm ve Masa Tenisi Dünya Şampiyonası´nda madalya kazanan Milli Sporcuları tebrik etti.

Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

?Portekiz´in Madeira Adası´nda düzenlenen Down Sendromlular Atletizm ve Masa Tenisi Dünya Şampiyonası´nda ikinci gün sonunda üçü altın, üçü gümüş ve altısı bronz olmak üzere 12 madalyaya ulaşan sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Devam eden organizasyonda mücadele edecek olan tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum.?(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —