Çukurova GİAD’dan Vali Elban’a ziyaret
EKONOMİ 11.04.2021 10:57:00 702 0

Çukurova GİAD’dan Vali Elban’a ziyaret

Elban, “Projeleriniz için Adana için önemli. Şehrin değerlerini ne kadar çok tanıtır ve insanlarla buluşturursak o kadar önemli. Adana’nın değerleri ortaya çıkarılmalı, gündeme getirilmeli" dedi.

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Adana Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ettiler. Çukurova GİAD’ın 30 Mart’ta yapılan olağan genel kurulu sonrası Ömer Faruk Sakarya başkanlığında göreve getirilen 14’üncü Dönem Yönetim Kurulu, ilk ziyaretlerini Vali Süleyman Elban’a gerçekleştirdiler.

Sakarya, ziyaretin anısına dernek olarak ‘Marka kent’, ‘Dünya Kenti Adana’ hedefi ve isteğiyle Adana’nın tanıtımına katkı amacıyla yaptırdıkları, Paşabahçe’nin özel koleksiyonunda yer alan Hippokampos’e binmiş Eros mozaiği figürlü el yapımı vazo hediye etti. 2015’teki Çukurova Zirvesi’ni de, Adana’da ortaya çıkarılan, binlerce yıllık geçmişe sahip ‘At Üzerinde Balık Avlayan Eros Mozaiği’ temasıyla gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Sakarya, “Çalışmalarımız, çabalarımız Dünya Kenti Adana’mız için. Çukurova GİAD olarak, Adana için her projeye, her programa, hizmete hazırız. Çukurova GİAD’ı Adana’mızın proje ofisi olarak görebilirsiniz. Bizim yapmak istediğimiz kentimizden ayrılanların Adana’ya gelmesi, burada yaşayanların gitmemesini, beyin göçünü, nitelikli insan göçünü önlemektir” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Valisi Süleyman Elban da, bölgesel kalkınma başta olmak üzere ülkemizin top yekun kalkınmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalar, Adana için hayata geçirdikleri projeler için Başkan Sakarya ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Adana’nın gelişimi amacıyla gerçekleştirilen projelere sivil toplum örgütlerinin verdiği desteklerin önemine değinen Elban, Sakarya başkanlığındaki yeni yönetime başarılar diledi. Adana’yı daha yaşanabilir hale getirmenin önemine değinen Vali Elban, “Projeleriniz için Adana için önemli. Şehrin değerlerini ne kadar çok tanıtır ve insanlarla buluşturursak o kadar önemli. Adana’nın değerleri ortaya çıkarılmalı, gündeme getirilmeli. Beklentiler karşılandığında, istek ve ihtiyaçlar karşılandığında Adanalıların başka şehirlere gitme isteği de ortadan kalkacaktır” diye konuştu.

Ziyarette Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcısı Hakan Burç, Genel Sekreter Fikri Oğuzhan Ertem, Sayman Ceyhun Baskın, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedef Madenci Bakırcıoğlu, Ömer Ertuğrul, Serhat Aydoğan ve Gökalp Sofuoğlu bulundular.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli