Çukurova Cup
SPOR 14.04.2021 11:21:00 783 0

Çukurova Cup'a ana sponsor

Adana’nın düzenli yapılan tek uluslararası tenis turnuvası olan Çukurova Cup’un  21’incisine İTÜ ETA Vakfı Adana Doğa Koleji ana sponsor oldu.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) ev sahipliğinde düzenlenen 21’nci Çukurova Cup Doğa Koleji 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası 17 Nisan’da eleme maçlarıyla başlayacak, 19 Nisan’daki ana tablo maçlarıyla devam edecek. Turnuva kapsamında geleneksel hale gelen, kent protokolünün de büyük önem verdiği, turnuvanın Türk tenisçileri ile yabancı raketleri ve tenis severleri buluşturan Sporcu Gecesi ve Açılış Töreni de 19 Nisan’da saat 16.30’da yapılacak. Turnuva, 25 Nisan’da oynanacak final maçlarının ardından kupa töreni ile son bulacak. 

 
23 ÜLKEDEN 285 TENİSÇİ

Adana’da genç raketlerin tenis severlere şölen yaşatacağı Çukurova Cup Doğa Koleji 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’na Türkiye, Almanya, Avusturya, Belarus, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, Estonya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Kıbrıs, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Ukrayna ve Yunanistan’dan 285 tenisçi başvurdu. Uluslararası Tenis Federasyonu’nun pandemi nedeniyle maçların 32’lik ana tablo oluşturularak yapılması kararı nedeniyle ana tabloda 64 tenisçi mücadele yapabilecek. Kızlarda ve erkeklerde toplam 64 oyuncu da ana tabloda yer bulmak için yapılacak eleme maçlarında ter dökecekler.

 

MUHTEŞEM İŞBİRLİĞİ

Adana’nın tek uluslararası tenis turnuvası Çukurova Cup’a sponsor olan İTÜ ETA Vakfı Adana Doğa Koleji, ATDSK ile eğitim-spor partnerliğine de imza attı. Adana’nın eğitimdeki yükselen değeri İTÜ ETA Vakfı Adana Doğa Koleji, partnerlik anlaşmasıyla ATDSK’nın en büyük sponsoru oldu. Uluslararası turnuva öncesi kulüp tesislerinde bir araya gelen İTÜ ETA Vakfı Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kayseri Doğa Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Halil Gürsoy ve ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, sponsorluk anlaşmasına imza attılar. Eğitim-spor partnerliğinin Türk eğitimine ve Türk tenisine hayırlı olmasını dileyen Gürsoy, ürettiği eğitim modelleriyle örnek alınan okul olan İTÜ ETA Vakfı Adana Doğa Koleji olarak ATDSK’yla işbirliği yapmaktan heyecan ve mutluluk duyduğunu söyledi. Gürsoy, “Türkiye’de böylesine güzide bir kulübe sahip olmak Adana’mız için, çocuklarımız için, ülkemiz için büyük bir şans. Türk tenisi adına, tenisçilerimizin başarılarının devam etmesi adına yaptığımız partnerlik anlaşmamız hayırlı olsun. Bu güzide kulüp inanıyorum nice şampiyonlar yetiştirecek” dedi. Sporda sponsorluk desteğinin önemine dikkat çeken ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, Gürsoy’a ve İTÜ ETA Vakfı Adana Doğa Koleji’nin başarılı kadrosuna teşekkür etti. (CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli