Tarih: 02.05.2019 08:33

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ´NDE KARİYER GÜNLERİ

Facebook Twitter Linked-in

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eczacılık Fakültesi Yönetimi, Kariyer Günleri kapsamında ARVEN Biyoteknoloji ve Ar-Ge Direktörü Dr. İrem Yenice´yi öğrencilerle buluşturdu.

Tıp Fakültesi amfilerinde gerçekleştirilen konferansta ARVEN Biyoteknoloji ve Ar-Ge Direktörü Dr. İrem Yenice, ?İlaç Endüstrisinde Eczacının Rolü? başlıklı sunumunu öğrencilerle paylaştı.

Dr. Yenice: ?İlaç Endüstrisinde Eczacının Rolü?nü Anlattı

Dr. Yenice sunumunda ilaç endüstrisinde eczacıların çalışma alanları, bu alanlarda çalışmak için gerekli yetkinlikler ve biyoteknolojik ürünler konularına yer verdi. Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinliğe Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Öğülener ve öğretim elemanları katıldı.

Dr. Yenice sunum sonrasında öğrencilerin ilaç sektörü ile ilgili sorularını da yanıtlarken program sonunda Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öğülener Dr. Yenice´ye teşekkür belgesi takdim etti. Etkinlik anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

ÇÜ Adana Meslek Yüksekokulu´nda Kariyer Günü

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Adana Meslek Yüksekokulu ve Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) iş birliğiyle ?Mesleğin İşin Olsun´ temasıyla ?2019 Kariyer Günü? etkinliği düzenlendi. Etkinlikte insan kaynakları uzmanları öğrencilerle buluştu.

Adana MYO konferans Salonunda geçekleştirilen ?2019 Kariyer Günü´ etkinliğine Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Karaveli, Çukurova Üniversitesi Adana Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faruk Karadağ ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Karadağ: ?Kariyer 2019, Öğrencilerin Hayata ya da İşgücü Piyasasına Hazırlanmaları İçin Bir Simülasyon.?

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Faruk Karadağ açılış konuşmasında bu etkinlikle öğrencilerin hayata ya da işgücü piyasasına hazırlanmaları için bir simülasyon gerçekleştirmiş olacaklarını söyledi Prof. Dr. Karadağ ?Bu simülasyonda okul sonrası yaşantınızda karşılaşabileceğiniz belki de ilk ciddi sınavla karşılaşmış olacaksınız. İnsan kaynakları yetkilileri ile nasıl bir iletişim içerisinde olmanız gerektiğini öğrenmeye başlayacaksınız.? dedi.

/resimler/2019-5/2/0841035975083.jpg

Deneyimlerini Öğrencilerle Paylaştılar

Açılış konuşmalarının ardından İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Hatice Oto, Yenilikçi İnsan Kaynakları Derneği´nden Seda Soysert, Newhope Genel Müdürü/Türkiye Başkanı Jıanyong He ve Webhelp Türkiye Eğitim ve Gelişim Yöneticisi Ali Cevat Ünsal öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

 

 

-- 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —