Çöplükten bir başarı hikayesi çıktı

Çöplükten bir başarı hikayesi çıktı

Ümraniyespor 1993 yılında patlayan Ümraniye´deki çöplüğün arazisine kurulan tesislere yerleşmesinin ardından, sürekli yükselen ve büyük bir grafik çizerek Spor Toto 1. Lig´de mücadele eden takım haline geldi. Şimdi ise Ziraat Türkiye Kupası´ndaki güçlü ra

Ümraniyespor başarı basamaklarını tek tek çıktı ve bu başarılarını Ziraat Türkiye Kupası´nda çeyrek finale çıkarak taçlandırdı. Ümraniyespor son 15 yıl içinde, Amatör Lig´den Süper Amatör Lig´e, daha sonra Bölgesel Amatör Lig´den, 3. Lig´e, ardından 2. Lig´e ve en sonunda da Spor Toto 1. Lig´e yükseldi. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ikinci maçında Fenerbahçe´yi 1-0 mağlup ederek tarihe geçen Ümraniyespor´un golünü 89. dakikada Leandrinho attı.


Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, maçın ardından oyuncuları tebrik ederek çeyrek finalde Ümraniyespor´a başarılar diledi. Başkan Hasan Can, Ümraniye Çarşı Metro durağında Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurtçu, Ümraniyespor futbolcuları ve taraftarları ile bir araya gelerek kutlamalara katıldı. (CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı