Cinayetten aranan zanlı yakalandı

Cinayetten aranan zanlı yakalandı

Adana´da 7 yıl önce bir kişinin öldürülmesi, bir kişinin ağır yaralanması olayına karıştığı ileri sürülen şahıs yakalandı

 Adana´da 2011 yılında bir kişinin öldürülmesi, bir kişinin de ağır yaralanması olayına karıştığı ileri sürülen, ayrıca hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, olay 21 Ocak 2011 tarihinde merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi´nde meydana geldi. İddiaya göre, bir oto yıkama dükkanını silahlarla basan şahıslar Okan Özdede´yi (30) öldürürken, babası Mustafa Özdede´yi (60) ağır yaraladı. Polis, olaydan sonra yaptığı operasyonlarda olaya karıştığı ileri sürülen Şahin A. ve Eyüp D.´yi yakalarken, şüpheli Serkan Ü. ise yakalanamadı. Şahıslar hakkında Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesinde ömür boyu ve 15´er yıl hapis istemiyle dava açıldı. Aradan 7 yıl geçmesine rağmen dava devam ederken, polis bir türlü yakalanamayan Serkan Ü.´nün adresini tespit etti. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Pınar Mahallesi´ne düzenlediği baskınla Serkan Ü.´yü yakaladı. Serkan Ü.´nün iki ayrı kasten öldürme, üç ayrı ruhsatsız silah bulundurma ve mermi satın alma ile iki basit yaralama olayından da arandığı tespit edildi. Ayrıca şahsın 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Serkan S., oğlun öldürülmesi, babasının ise ağır yaralanması olayından tutuklandı. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı