Tarih: 05.08.2017 11:33

CHP´DEN "BERBEROĞLU KOMİSYONU"

Facebook Twitter Linked-in

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan´ın koordine edeceği "Berberoğlu Davasını İzleme Komisyonu"nda Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, GAziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ve CHP YDK Üyesi Turan Aydoğan yer alacak.


BERBEROĞLU´NU VE TUTUKLU GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİLER

Öte yandan, CHP Milletvekilleri Tufan Köse, Engin Özkoç, Uğur Bayraktutan ve Barış Yarkadaş, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu´nu Maltepe Cezaevi´nde ziyaret etti. Köse ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Berberoğlu´nun sağlığı ve morali yerinde. Cezaevinde herhangi bir sıkıntı yaşamıyor. Tek kaygısı Türkiye´nin gidişatı" dedi. 

CIMHURİYET VE SÖZCÜ ÇALIŞANLARINI DA ZİYARET ETTİLER

CHP´li vekiller, Berberoğlu´nun ardından Silivri Cezaevi´ndeki Cumhuriyet Gazetesi çalışanları Akın Atalay, Murat Sabuncu, Ahmet Şık ve Kadri Gürsel ile Sözcü Muhabiri Gökmen Ulu´yu da ziyaret ettiler. 

CHP´li vekiller, tüm gazetecilerin bir an önce serbest bırakılmasını istediler. Gökmen Ulu ve Mediha Olgun´un iddianamelerinin bir an önce hazırlanması gerektiğini belirten CHP´li vekiller, "İddianame için hala ne bekleniyor? 68 gün geçti; iddianame ortada yok" ifadesini kullandılar. (VŞ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —