CHP´DE KADIKÖY´DEN SONRA KARTAL BAŞKAN ADAYI TARTIŞMASI

CHP´DE KADIKÖY´DEN SONRA KARTAL BAŞKAN ADAYI TARTIŞMASI

Yerel seçimler için aday belirleme sürecinde zorlu günlerden geçen Cumhuriyet Halk Partisi´nde, Kadıköy´den sonra Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel´in de adaylığının tartışmaya açıldığı belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre, 10 yıldır Kartal´da Belediye Başkanlığı görevini yerine getiren Altınok Öz yerine, henüz 32 yaşındaki Gökhan Yüksel´in adaylığı hem İYİ Parti tarafından hem de CHP Kartal ilçe örgütü tarafından memnuniyetsizlikle karşılandı. Kulis bilgisine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in durumu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü iddia ediliyor.

Süslü´den MYK´ya Önerge Çağrısı

Ayrıca, Kartal´da mevcut Belediye Başkanı Altınok Öz´den sonra, en güçlü aday adayı olarak görülen Hüsnü Süslü´den de 32 yaşındaki Gökhan Yüksel´in aday gösterilmesiyle ilgili bir çağrı geldiği belirtiliyor. Buna göre, Süslü MYK´da kendisine yakın olan isimlere mevcut Belediye Başkanı Altınok Öz´ün aday gösterilmesi için önerge vermesi çağrısında bulunduğu ve Parti Meclisi´nde Kartal Belediye Başkan Adayı´nın oylanabileceği vurgulanıyor.  

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı