Tarih: 17.06.2023 23:32

CHP, "KURULTAYIMIZ DEMOKRASİ ŞENLİĞİNE DöNÜŞECEK"

Facebook Twitter Linked-in

 CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak,,"Genel Başkanımız, değişimin önünü sonuna kadar açacağını her fırsatta ifade ediyor. Muhalefetin birleşmiş gücünü dağıtarak, Saray ve şürekâsının değirmenine asla su taşımayacağız. Yenilenmiş ve dinamik örgütlerimizle, yönetimlerimizle, yeni kurumsal yapımızla ve tüzüğümüzle daha da güçleneceğiz." dedi.

Öztrak, partisinin genel merkezindee düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:
"Partimizin kongreler takvimi, öngördüğümüz gibi ilerliyor. İlçe ve il kongrelerimizi rekabet ortamında, hızla tamamlayabilmek için gerekeni yapıyoruz. Parti Meclisimizin uygun göreceği bir tarihte de, demokrasi şenliğine dönüşecek Kurultayımızla, bu süreci taçlandıracağız. Genel Başkanımız, değişimin önünü sonuna kadar açacağını her fırsatta ifade ediyor. Muhalefetin birleşmiş gücünü dağıtarak, Saray ve şürekâsının değirmenine asla su taşımayacağız. Yenilenmiş ve dinamik örgütlerimizle, yönetimlerimizle, yeni kurumsal yapımızla ve tüzüğümüzle daha da güçleneceğiz. Bundan 9 ay sonra yapılacak yerel seçimlere çok daha hazırlıklı bir biçimde girmeye, önümüzdeki seçimleri mutlaka almaya kararlıyız.
Despot bir yönetime karşı Hak-Hukuk-Adalet mücadelemiz, bundan tam 6 yıl önce, Ankara Güvenpark’ta Genel Başkanımızın Adalet Yürüyüşü’yle başladı. Bu yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz."

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —