Tarih: 13.03.2019 10:27

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ömer Fethi Gürer için Niğdelilere teşekkür etti

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Niğde İl Başkanlığınca düzenlenen mitinge katılmak üzere Niğde´ye geldi. Partisinin il binasın önünde düzenlenen mitinge coşkulu kalabalığa hitap eden Özgür Özel, ?Niğde´ye özel bir teşekkürüm var. Grup başkanvekili olarak, Meclis´e devamlılığı ile her konuda, sabahın 5´i dahi olsa hemen döndüğümde yanı başımda duruşuyla, Niğdelilerin, özellikle çiftçilerin, patates üreticilerinin sorunlarını, Niğde´nin sorunlarını, etrafında milletvekili olmayan illerin sorunlarını dile getiren, arı gibi çalışan grubunun gözbebeği Ömer Fethi Gürer için sizlere teşekkür ediyorum? diye konuştu. 

BU ÜLKEYİ BÖLDÜRTMEYİZ 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ise alkışlar ve sloganlar arasında çıktığı platformda, AKP iktidarını eleştirdi. CHP´yi terör örgütleriyle ilişkilendirmek isteyenlere sert tepki gösteren Gürer, ?CHP Sevr anlaşmasını yırtan, işgal edilen ülkeyi işgalden kurtaran, Lozan Anlaşması´yla Misak-ı Milli sınırları içinde doğan, şehit ailelerinin, gazilerin, Mustafa Kemal Atatürk´ün kurduğu partidir. Bu partiden terörist çıkmaz, bu partiden vatansever çıkar. Bu partiden, ülkenin birliğini, dirliğini savunanlar çıkar. Ne bu ezanı dindirtiriz ne bu bayrağı indirtiriz ne de bu ülkeyi böldürtürüz. Biz yurtseveriz, ?önce insan´ diyenleriz? şeklinde konuştu.

17 YILDIR NİĞDE´YE TEK BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKMADILAR 

Gürer, AKP´nin 17 yıldır Niğde´ye tek bir çivi dahi çakmadığına da işaret ederek, ?Niğde´ye demiryolunu CHP getirdi. Gebere Barajını CHP açtı. İlk elektriği CHP getirdi. İl hastaneyi, ilk liseyi CHP açtı. 1957´de Adnan Menderes iplik fabrikasını açtı. 1963´de Çimento fabrikası açıldı. 1974´de Birko açıldı; iş kapısı oldu, onlar kapattı. 1983´de şeker fabrikası açıldı. 1992´de Süleyman Demirel- Erdal İnönü koalisyon hükümeti zamanında organize sanayi bölgesi ve Niğde Üniversitesi açıldı. 17 yıldır iktidardalar, ne yaptılar bu  Niğde´ye diye sordu. 

BİZ BUNU HAK ETMİYORUZ!

Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Niğde´nin; Kayseri, Konya, Adana, Aksaray, Kırşehir ve Nevşehir gibi illerin arasında en geri kalmış il konumunda olduğunu da belirterek, ?Biz bunu hak etmiyoruz. 31 Mart´ta, Mart´ın sonu bahar; Cumhuriyet Halk Partili Belediye bizim olacak? ifadelerini kullandı.

Mitingde, İl Başkanı Erhan Adem ve Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz´da birer konuşma yaptı. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —