Tarih: 20.10.2017 10:50

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş´ten gazetemize kutlama

Facebook Twitter Linked-in

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, gazetemize gönderdiği mesajda, ?Dilerim Yeni Adana Gazetesi´nin 100 yılı Türkiye basın yayın hayatında faaliyet gösteren diğer kuruluşlara ilham kaynağı ve örnek olur? dedi.

Özdiş, ?Adana´mızın ve Türkiye´mizin önemli değeri, milli mücadelenin Çukurova´daki karargahı yeni adana Gazetesi´nin kuruluşunun 100. Yılına gelmiş bulunmaktayız? diyerek, şu ifadeleri kullandı:
?Kuruluş yılları itibariyle Türkiye´mizin bulunduğu durum düşünüldüğünde Yeni Adana Gazetesi´nin Çukurova bölgesi için ne denli önemli bir faaliyet gösterdiğini belirtmek isterim. Bu vesileyle işgal zamanı baskı ve zulüm gören, yılmayan, yeri geldiğinde gazeteyi seyyar halde çıkartan, halka umut veren gazeteniz kurucusu Ahmet Remzi Yüregir´i saygı ve minnetle anıyorum.
Yeni Adana Gazetesi´nin kuruluş ve geçen 100 yılda yaşadıkları göz önüne alındığında tam anlamıyla bir gazetecilik başarısı ve ideali ortaya çıkmaktadır. Günümüz Türkiye´sinde ´merkez medya- havuz medya´ adını verdiğimiz yozlaşmış basın sektörü düşünüldüğünde de Yeni Adana Gazetesi´nin önünde herkesin şapka çıkartması ve ders alması gerektiği açıktır.Dilerim Yeni Adana Gazetesi daha nice 100 yıllar yaşar ve başarılı yayın hayatına devam eder. Dilerim Yeni Adana Gazetesi´nin 100 yılı Türkiye basın yayın hayatında faaliyet gösteren diğer kuruluşlara ilham kaynağı ve örnek olur.?(VŞ)

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —