Tarih: 26.07.2017 11:03

CEYHAN´DA KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA SELAHATTİN GÜLER SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ceyhan Kent Konseyi 4.olağan Genel Kurulunu Öğretmenevi´nde gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde, Genel Kurulda Divan Başkanlığını İbrahim İkidağ yaparken üyeliklerini Şeref Can  ile Muhammet Bulut yaptılar.

İstiklal Marşı´nın okunması ve Saygı duruşunda bulunulmasının ardından bir konuşma yapan Ceyhan Kent Konseyi Başkan adayı Selahattin Güler,  ?2009 yılından bu yana Kent konseyini kurumsallaştırmak istedik, fakat bir türlü kurumsallaştıramadık. Kent konseyi kanat önderleriyle kurulmuştur. Bundan sonra belediyemizden Kent konseyinin kurumsallaşması için destek istiyoruz? dedi.

Kent Konseyi için yer tespiti konusunda çok titiz davrandıklarını ve kent konseyi binasında sosyal aktiviteler için bir kütüphanenin de olacağını belirten Selahattin Güler, ? Bundan sonraki süreçte kanaat önderleri ile birlikte hareket ederek Ceyhan´ı hak ettiği yerlere taşıyacağız, Çünkü Ceyhan icraat bekliyor. Bizde kanaat önderleri ile birlikte icraatlarımıza başlayacağız. Tüm sorunları yerinde inceleyip Ceyhan için elimizi taşın altına koyacağız? dedi.

Selahattin Güler´in konuşmasının ardından 312 delegenin bulunduğu seçimlere geçildi. Tek adayın Selahattin Güler olması nedeniyle açık oylama yapıldı.. Yapılan oylamada Selahattin Güler Ceyhan Kent Konseyi Başkanı seçildi. (VŞ)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —