CEYHAN BELEDİYESİ
YEREL 4.11.2021 10:43:00 1405 0

CEYHAN BELEDİYESİ'NDEN BİSİKLET TURU 

Ceyhan Belediyesi’nin Cumhuriyetimizin 98. yıldönümü anısına, birincisini düzenlediği Bisiklet Turu ve konser etkinliğinin tanıtımı yapıldı.

Başkan Hülya Erdem, spora teşvik amacıyla böylesi güzel bir etkinliğin temelini atmaktan onur duyduğunu belirterek, “Cumhuriyet için pedal çevir” turuna herkesi davet etti.

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Meclis Üyeleri, Adana, Kadirli ve Erzin bisiklet grubu temsilcileri ve basın mensuplarının katılımıyla Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde tanıtım lansmanı düzenlendi. Düzenlenen etkinliğin büyük önem arz ettiğini ifade eden Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, “Belediye başkanımızla beraber Ceyhan Bisiklet Grubu’nu biz kuralım” dedi.

BAŞKAN ERDEM “CEYHAN’IN İLK BİSİKLET TURUNDA, GEL KATIL BİZE”

Konser ve ödül törenini kapsayan şölen havasında bir etkinlik olacağını ve Cumhuriyet Coşkusunu sürdüreceklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Cumhuriyet, 98 yıllık Ata yadigârı ve demokrasi kılıcımız. Biz bu emanete ve demokrasinin mihenk taşı olan Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkma arzusundayız. Ceyhan Belediyesi olarak sosyal, kültürel ve sportif alanlarda bu kutsal emanetin izinde çeşitli faaliyetler yapmaktayız. Amacımız; profesyonel ve amatör bisiklet gruplarını şehrimizde pedal çevirmesini sağlamak, sporun birleştirici ruhunu yaşamak ve yaşatmak, Ceyhan’ımızın tanıtımına katkı sağlamak, hemşehrilerimizin spora teşvik ederek sporla iç içe bir kent profili çizmektir. Etkinliğimize katkı sağlayan, ABİT ( Adana Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü), KABİK (Kadirli Bisiklet Grubu) ve Erzin Bisiklet Grubuna, Ceyhan Belediyesi personel arkadaşlarımıza ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Erdem, “Cumhuriyetimizin 98.yılı anısına ‘Cumhuriyet İçin Pedal Çevir’ sloganıyla düzenlediğimiz Bisiklet Turumuz, 7 Kasım 2021 Pazar Günü Saat 13.00’de Kaymakamlık önünde başlayacak, 16 kilometrelik şehir içi bir parkurla Atatürk Kent Meydanımızda son bulacaktır. Ve akabinde hemşerilerimizin doyasıya eğleneceği FAY grubunun konseri ile ödüllerin takdimi yapılacaktır. Etkinliğimize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum”

KAYMAKAM YILMAZ, “CEYHAN BİSİKLET GRUBUNU KURALIM”

Spora teşvik eden ve sağlıklı yaşam için önem arz eden bu etkinliklerin yapılmasından son derece mutlu olduğunu belirten Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz; “

Spor sağlık için önemli bir aktivitedir. Doğaya çıkın gökyüzüne bakın hareket edin. Ve mümkün olduğu kadar uzaklara bakın ki ufkunuz açılsın. Doğanın ve sporun insanın bedenine tamamı ile faydası vardır. Bisiklet de bunlardan birisidir. Sosyal bir etkinlik olduğu için insanların doğayla gökyüzüyle buluşmalarını sağlıyor. Burada baktığım zaman Adana bisiklet topluluğu,  kadirli bisiklet grubu ve erzin bisiklet grubu var. Ceyhan bisiklet grubunu görmeyi arzu ettim. İnşallah önümüzdeki günlerde belediye başkanımla beraber bisiklet grubunu kurarak böyle güzel spor aktivitesine öncülük yapmış olalım. Bisiklet sporuna gönül vermiş arkadaşlarımı tebrik ediyor, Başkanımı ekibini böyle bir etkinliği organize ettikleri için teşekkür eder güzelliklere vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Adana, Kadirli ve Erzinden turnuvaya katılan kulüp sorumluları birçok etkinliğe katıldıklarını ancak ilk kez bu kadar büyük ilgiyle karşılandıklarını, etkinlikler için formalar dahil her şeyin profesyonelce hazırlandığını görmekten mutlu olduklarını ve heyecanla etkinliğin gününü beklediklerini ifade ederek, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve emeği geçen ekibine teşekkür ettiler. (CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli