Tarih: 20.12.2016 16:25

ÇELİKCAN, ?YENİ ADANA GAZETESİ´Nİ İLKELİ DURUŞU İÇİN KUTLUYORUZ?

Facebook Twitter Linked-in

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yeni Adana´nın Gazetesi´nin 25 Aralık 2106 tarihinde 99. Yılına gireceğini belirterek, ?Yeni Adana Gazetesi, 1918 yılından beri aralıksız yayının sürdürmektedir. Kurtuluş mücadelesi öncesi ve sonrası çok önemli haber yapmıştır. Logosu dahi aynıdır? dedi.

Yeni Adana Gazetesi Müessese Müdürü Fehmi İnceoğlu, Yazıişleri Müdürü Ahmet Yahşi ve Vahit Şahin tarafından ziyaret edilen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ?İlkeli yayını ve duruşu, objektifliği, etkili yerel ve ulusal doğru haberleri ile basın içerisinde ayrı bir yeri vardır? dedi.

Kurtuluş Savaşında önemli görevler üstlenen Yeni Adana Gazetesi´nin başta sahipleri ve çalışanları olmak üzere tüm basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü de kutlayan Çelikcan, ?Adana´nın en önemli mirası olan yeni Adana Gazetesi aynı zamanda bir Büyüksaat ve Taşköprü gibi Adana´nın sembolü ve simgesidir? diye konuştu.

Gazetemizin Yazişleri Müdürü Ahmet Yahşi de gazetenin ilk kurulduğu günden bugüne kadar yaptığı yayıncılığı anlattı. (VŞ)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —