Tarih: 08.07.2019 12:17

Carayol: "Adana Demirspor büyük bir camia"

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor´un, Gambiyalı yıldızı Mustapha Carayol, kısa sürede Adana´ya alıştığını ve burada başarılı olmak istediğini belirtti. Mavilacivertli kulüple bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki oyuncu çalışmaların çok iyi gittiğini tek sıkıntının sıcak hava ve nem olduğunu belirtti. 

BURASI BÜYÜK BİR CAMİA
Kanat ve forvet mevkilerinde oynayan Carayol, kariyerinde İngiltere ekiplerinden Middlesbrough ve Leeds United forması giydi. Türkiye´ye gelmeden önce Adana Demirspor hakkında geniş bir bilgi sahibi olduğunu söyleyen siyahi oyuncu, "Çok büyük bir camia. Taraftarı muhteşem. Bunu net bir şekilde gördüm. Lig zorlu. Heyecanla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

MAHCUP ETMEYECEĞİM
TAKIM içerisinde arkadaşlığın üst seviyede olduğunu ifade eden Carayol, "Edindiğim bilgilere göre takımımız uzan zamandır Süper Lig´e hasret. Bunu bu sezon gidermek istiyoruz. Hedefimiz Adana Demirspor´u bir üst lige çıkarmak. Kulüp başkanımız Murat Sancak ve teknik direktörümüz Ümit Özat´a transferim için teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" ifadelerini kullandı. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —