Tarih: 07.04.2017 10:39

"Çadır brandası" cinayeti kavgası kamerada

Facebook Twitter Linked-in

Adana´da çadır brandası üzerine otomobil park edildiği için çıkan kavgada bir kişiyi öldürdüğü ileri sürülen oğul ile kavgaya karışan babasının tutuklanmasının ardından, olayın görüntüleri ortaya çıktı.  
  Edinilen bilgiye göre, olay, 3 Nisan günü Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi´ndeki pazar yerinde meydana geldi. İddiaya göre, pazarda tezgah açan Mehmet S.´nin yere serdiği brandanın üzerine halı yıkamacı Bahri Parlakkan´ın otomobilini park etmesi nedeniyle ikili arasında kavga çıktı. Olaya Mehmet S.´nin oğlu Abdulsamet S., kardeşi Y.S. ve yanlarında çalışan Suriyeli Mustafa Ali de karışınca kavga büyüdü. Parlakkan tabancasını çekip Abulsamet S.´yi kovalamaya başladı. Baba Mehmet S. de arkalarından koştu. Mehmet S. oğluna silah çekilince, araya girdi. Bunun üzerine Abdulsamet S. de kaçıp otomobile giderek buradan tek kırma diye tabir edilen tüfeği alıp geldi. Bu sırada Parlakkan, Mehmet S.´nin kafasına tabancayı dayadı. Abdulsamet S. ise babasının öldürüleceğini düşünerek tüfeği ateşleyip Parlakkan´ı sırtından vurdu. Parlakkan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Abdulsamet S. yunus ekipleri tarafından kovalamaca sonrası yakalandı. Cinayete dönüşen bu olayın kavga anları ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

  Baba ve oğul tutuklanmıştı
  Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri de olayla ilgili tahkikat başlatmış, yapılan incelemede polis, kavgaya karışan baba Mehmet S., tüfeği kullanan oğlu Abdulsamet S., kardeşi Y.S. ve yanlarında çalışan Suriyeli Mustafa Ali´yi gözaltına almış, zanlılardan baba Mehmet S. ile oğlu Abdulsamet S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, yaşı küçük Y.S.´ye ev hapsi cezası verilmişti. Suriyeli Mustafa Ali ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.  (Fİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —