Tarih: 15.01.2023 11:45

Büyükşehir, bir köprünün daha temelini attı

Facebook Twitter Linked-in

Levent Mahallesinde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın dört bir yanında, halkın kendilerine oy verip vermediğine bakmadan, yoğun hizmet götürdüklerini, önceliği ihtiyaçlara göre düzenlediklerini, Yüreğir ilçesine önemli yatırım yaptıklarını açıkladı.
Köprünün çok sayıda mahalleyi etkileyeceğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, başka yeni köprü ve hizmetlerin de müjdesini verdi.
Yüreğir’e yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, rekor seviyede asfalt döküldüğünü, ihtiyaçların karşılanması konusunda son derece kararlı olduklarını bildirdi.

"ADANA EMİN ELLERDE"

Adana’da çok daha büyük ve önemli hizmetler vermek için hazırlık yaptıklarını anlatan Başkan Zeydan Karalar, gelir çoğaldıkça hizmetin ve sosyal yardımların artacağını bildirdi. Başkan Zeydan Karalar, “Hiç merak etmeyin Adana emin ellerde. Bu kardeşiniz gece gündüz sizin için çalışmaya devam edecek” dedi.
Konuşmaların ardından köprünün temeli atıldı. 
Temel atma törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekilleri, siyasiler, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve bölge halkı katıldı.

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —