Tarih: 14.07.2023 13:21

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Halisçelik’ten TSYD’ye ‘geçmiş olsun’ ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

 “Can kaybı olmaması sevindirici”

Adana Şubesi Tesisleri’nde elektrik kontağından kaynanlanan yangının ardından ‘geçmiş olsun’ ziyaretleri sürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halisçelik de TSYD Adana Şubesi Tesisleri’ne gelerek; “Yanınızdayız. Önemli olan can kaybı olmaması” dedi.

“YANINIZDAYIZ”

TSYD Adana Şubesi’nde Başkan Kerim Hoşfikirer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan, Adana  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Ergül Halisçelik, tesiste incelemelerde bulunup, Başkan Kerim Hoşfikirer’den bilgi aldı.

Yangından duyduğu üzüntüyü dile getiren Doç.Dr. Halisçelik, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın da dediği gibi can kaybının olmaması da hepimiz için sevindiricidir. TSYD Adana Şubesi Tesisleri’ni eskisinden daha güzel bir hale gelmesi için üzerimize düşen neyse yapacağız. Basın bizim için her zaman önemlidir ve spor yazarlarının da her zaman olduğu gibi yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halisçelik’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.(Fİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —