BÜYÜKŞEHİR OYUNLARI, POZANTI, KOZAN VE KADİRLİ´DE SAHNE ALIYOR

BÜYÜKŞEHİR OYUNLARI, POZANTI, KOZAN VE KADİRLİ´DE SAHNE ALIYOR

Bu sezon 58. yılını kutlayan Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Adanalı sanatseverleri merkez ve Yüreğir sahneleriyle birlikte; Kozan, Kadirli, ve Pozantı ilçelerindeki yeni sahnelerinde ağırlıyor.

Kasım ayı başında Adana´da prömiyerini yapan Muzaffer Kırıkkalp´in yazıp yönettiği, ´Macera Şehri´ adlı çocuk oyunu ve Ali Bey´in yazdığı, Boğaçhan Sözmen´in yönettiği ?Ayyar Hamza? adlı oyunlar, 23-24-25 Kasım tarihlerinde Pozantı, Kozan ve Kadirli ilçelerinde seyirci ile buluşacak.
6-9 yaş arasındaki çocukları trafik konusunda bir taraftan eğlendirirken, bir taraftan da bilgilendiren ?Macera Şehri?, 23 Kasım tarihinde Pozantı Atatürk Kültür Merkezi´nde, 24 Kasım´da Kozan Belediye Salonu´nda ve 25 Kasım´da ise Kadirli Devlet Bahçeli Kültür Merkezi´nde saat 14:00´te sahnelenecek.
Boğaçhan Sözmen´in yönettiği ?Ayyar Hamza? oyunu ise 23 Kasım tarihinde Pozantı Atatürk Kültür Merkezi´nde, 24 Kasım´da Kozan Belediye Salonu´nda ve 25 Kasım´da Kadirli Devlet Bahçeli Kültür Merkezi´nde saat 20:00´de izlenebilecek.
Dördü yeni olmak üzere geçtiğimiz sezon sahnelenen oyunlarla birlikte, toplamda sekiz oyun sahneye koyan Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu bu sezon100 bin seyirciye ulaşmayı hedefliyor.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı