Bursaspor´un konuğu Yeni Malatyaspor

Bursaspor´un konuğu Yeni Malatyaspor

Bursaspor, Süper Lig´in 17. haftasında yarın sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar bu maçı kazanarak ligin ilk yarısını 3 puanla kapamak istiyor.

Spor Toto Süper Lig´in 17. haftasında Bursaspor, Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Timsah Arena´da 23 Aralık Pazar günü saat 16.00´da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Bursaspor, ligde 20 puanla 10. sırada bulunurken, Yeni Malatyaspor ise 28 puanla lider Başakşehir´in arkasında ikinci sırada yer alıyor. 
Yeşil-beyazlılar, hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası´nda başarılı bir performans sergileyen Malatya temsilcisini yenerek 3 puanı almak istiyor. 
İki takım adına dikkat çeken önemli istatistiklerden biri de yeni transferler oldu. Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor´da takıma sezon başında katılan isimler 14´er gol kaydetmeyi başardı. 
Bursaspor´da Aytaç Kara ve Iasmin Latovlevici 3, Umut Meraş, Umut Nayir ile Diafra Sakho 2, Allano Lima ve altyapıdan A Takım´a yükselen Ramazan Keskin de 1´er defa rakip fileleri sarstı. Böylelikle yeşil beyazlıların 16 golünün 14´üne yeni transferler imza attı. 
Evkur Yeni Malatyaspor´da ise Danijel Aleksic 7, Guilherme ve Mitchell Donald 3 ve Ömer Şişmanoğlu da 1 gol attı. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı