Bursaspor´dan ilginç istatistik

Bursaspor´dan ilginç istatistik

Bursaspor, bu sezon Süper Lig´de mağlup olduğu 4 maçın tamamında kalesinde 2 gol gördü.

Bursaspor, Süper Lig´in 15. haftasında sahasında Antalyaspor´a 2-0 kaybederek ligdeki dördüncü yenilgisini aldı. Antalyaspor mücadelesi öncesinde son iki maçından da galip gelen Timsah, mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı bir karşılaşmayı ise kaybetti. Bu mağlubiyetle birlikte yeşil-beyazlılar, ilginç bir istatistiğe de sahip oldu. Bursaspor, ligde kalesinde 2 gol gördüğü müsabakalarda Akhisar maçı hariç tamamını kaybetti. Yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe´ye 2-1, Sivasspor´a 2-0, Kasımpaşa´ya 2-1 ve Antalyaspor´a da 2-0 kaybetti. 
Bursaspor, sadece Akhisar deplasmanında 2 farklı yenik duruma düştüğü mücadeleyi geriden gelerek 4-2 kazanmıştı. Ayrıca Bursa temsilcisi, kupa maçında da 1461 Trabzon´a 2-1 yenilerek elenmişti.

7 maç aradan sonra gol atamadı 
Öte yandan ligin 7. haftasında Sivasspor´a 2-0 yenilen yeşil-beyazlılar, ardından çıktığı 7 müsabakada gol atma başarısı gösterdi. Son oynanan Antalyaspor maçında fileleri havalandıramayan Bursaspor´da bu seri de son bulmuş oldu. Timsah, son maçlarında ilk haftaların aksine gol yollarında daha başarılı bir performans ortaya koymuştu. 

5 maçtır kalesini gole kapatamıyor 
Yeşil-beyazlılar, ligde son 5 maçtır kalesini gole kapatamıyor. Sezon başında gol atma adına büyük sıkıntılar çeken Bursaspor, savunma performansı ile ise takdir toplamıştı. Samet Aybaba´nın takımı, ligde oynadığı son 5 maçta kalesinde 8 gol gördü. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Bursaspor ilginç istatistik