Tarih: 01.07.2018 12:13

Bursaspor transfer arayışında

Facebook Twitter Linked-in

Yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele vermek isteyen yeşil-beyazlılarda teknik heyet, yönetim kurulu ve oyuncu izleme ekibi transfer çalışmalarını ortak yürütüyor. 

Trabzonspor´dan Olcay Şahan´ı kadrosuna katmak isteyen ancak oyuncunun maliyetinin yüksek olması nedeniyle bu transferden vazgeçme aşamasına gelen Bursaspor´da, Kosta Rika Milli Takımı´nın kaptanı Bryan Ruiz, Uruguaylı golcü Abel Hernandez ve Beşiktaş´tan Vagner Love isimleri ön plana çıktı. 

Yeşil-beyazlı yöneticilerin, Portekiz´in Sporting Lizbon takımı ile sözleşmesi sona eren Bryan Ruiz´in menajeriyle yaptıkları görüşmede transfer teklifini ilettikleri belirtildi.

Bryan Ruiz´in menajerinin, oyuncunun Rusya´da devam eden Dünya Kupası´ndan yeni döndüğü için süre istediğini söylediği kaydedildi. 

Bursasporlu yöneticilerin, geçen sezon İngiltere´nin Hull City takımında forma giyen ve sözleşmesi sona eren Uruguaylı golcü Abel Hernandez´in yanı sıra Beşiktaş´tan Vagner Love ile ilgili de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi. 

Abel Hernandez´e de tekliflerini sunan yeşil-beyazlıların, Vagner Love´ı kiralık ya da satış opsiyonlu olarak kadroya dahil etmek için girişimde bulunduğu ifade edildi. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —