Tarih: 10.11.2018 11:31

Bursaspor ile Kasımpaşa 19. randevuda

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 12. haftasında Bursaspor, yarın saat 13.30´da Kasımpaşa´yı konuk edecek. Lige istediği gibi başlayamayan, ardından son 4 maçta 8 puan toplayan Bursaspor, çıkışını sürdürmek istiyor. Timsah, ligde 13 puanla 11. sırada yer alırken, Kasımpaşa ise 19 puanla 5. sırada bulunuyor. 

Bursaspor Paşa´ya karşı üstün 
İki ekip, yarın oynayacakları maçla birlikte Süper Lig´de 19. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 19 maçın 10´unda Bursaspor sahadan 3 puan ile ayrılırken, Kasımpaşa ise 5 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. Yeşil-beyazlı takım, İstanbul ekibi ile iç sahada çıktığı 9 maçın 6´sından galibiyet ile ayrıldı. Rakibine evinde 2 maçta kaybeden Bursaspor, 1 kez de sahadan eşitlikle ayrıldı. 

Bu sezon evinde kaybetmiyor 
Öte yandan Bursaspor, Kasımpaşa maçında taraftarına güveniyor. Bu sezon sahasında oynadığı 5 lig maçında 2 galibiyet alan yeşil-beyazlılar, 3 kez de sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu müsabakalarda 4 gol atan timsah, kalesinde 1 gol gördü. Kasımpaşa maçında tribünlerin büyük bir kısmının dolu olması bekleniliyor. 

Düdük Mete Kalkavan´da 
Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda saat 13.30´da başlayacak olan müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan´ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp olacak. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —