Burak Yılmaz sabırsız

Burak Yılmaz sabırsız

Son 3 ay içinde iki kez kasık ameliyatı geçiren Burak Yılmaz, sahalara dönmek için verdiği çaba Teknik Direktör Ünal Karaman´ı zorlu maçlar öncesi memnun etti.

Geçtiğimiz sezonun sona ermesinin ardından bordo-mavili kulüpteki geleceği tartışma konusu olan Burak Yılmaz´ı Teknik Direktör Ünal Karaman´ın takımın başına gelmesiyle birlikte yeni bir heyecan sardı. Fenerbahçe´de olduğu dönemde kiralık olarak forma giydiği Eskişehirspor´dan, Trabzonspor´a transferi sonrası patlama yapan golcü oyuncunun yükselişinde büyük bir rol oynayan Ünal Karaman ile birlikte adeta yeni bir heyecan yaşayan golcü oyuncu, sahalara dönmek için sabırsızlanıyor

Trabzonspor´un Slovenya´da gerçekleştirdiği kampta sakatlığı nedeniyle bireysel çalışmalar yaparak ve kısa süre de takımla birlikte çalışan Yılmaz, şansızlık yaşayarak yeniden sakatlanmıştı. İstanbul´da başarılı bir kasık cerrahisi operasyonu geçiren Burak Yılmaz, sahalara dönmek için ortaya koyduğu çaba başta Ünal Karaman´ı ve sağlık ekibini memnu etti.

Karaman: "Burak Yılmaz oynamak için sabırsızlanıyor" 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Burak Yılmaz´ın oynamak için sabırsızlandığını belirtti. Karaman, "Burak´ın inanılmaz iştahı var. Oynamak için sabırsızlanıyor. Bu iştahı zaten sakatlanıncaya kadarki dönem içerisinde de bize gösteriyordu. Allah´a şükürler olsun iyi bir operasyon geçirdi diye düşünüyoruz. Oyuncumuzun iştahı var. Takımımızın hiçbir oyuncuyu kaybetme lüksü yok şu anda, hepsine çok acil bir şekilde ihtiyacımız var? diye konuştu.(CO)  


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Burak Yılmaz sabırsız