Tarih: 09.04.2021 10:30

"Bu hafta da kazanıp, kara bulutları biraz daha dağıtmaya çalışacağız"

Facebook Twitter Linked-in

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ligin sonu yaklaştıkça her maç ve kazanılan her bir puanın daha bir önem kazandığının altını çizerek, “Biz de her maçımıza kazanmak için sahaya çıkıyoruz” dedi..

HER PUAN ÇOK ÖNEMLİ
Deneyimli teknik adam, “Bu hafta sonu puan kazanabilmenin çok önemli olduğu bir maça çıkacağız. Ligin ikinci yarısına başlarken, alt sıralarla aramızdaki puan farkına bakıldığında çok avantajlı bir takımdık, ancak 8 hafta üst üstte maç kazanamayınca bu avantajımızı kaybetmeye başlamıştık. Bolu deplasmanı bu anlamda büyük önem kazanmıştı. Biz, her maçımıza kazanmak için sahaya çıkıyoruz” yorumunu yaptı..

BU SON HAYKIRIŞLARI
Eyüp Arın, “Boluspor karşılaşmasında oyunun geneline baktığımızda hem savunma, hem de üretkenlik anlamında çok iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Ufak detaylarda hatalarımız var ama bunlar da futbolun içinde olan şeyler. Tabi ki, maçı kazanmak her şeyden önemliydi. En büyük kazanç, ‘3 puan’dı bizim için. Bu hafta da bizi zorlu ve bir o kadar da kritik bir maç bekliyor. Ankaraspor’un belki de bu son haykırışları” diye konuştu..

IŞIĞA DOĞRU BİR ADIM
Başkent ekibinin maça; ‘son bir umut’ olarak baktığını kaydeden Arın, “İşleri her ne kadar zor olsa da ligde son haftalara baktığımız zaman hücum ağırlıklı bir takımla maçlara çıkıyorlar. Yine bu maça da aynı anlayışla çıkacaklarını düşünüyoruz. Kaybedecekleri bir şey yok artık ve kazanma odaklı oynuyorlar. Biz de gereken tedbiri alıp, hazırlığımızı buna göre yapıyoruz. Bu hafta da kazanıp, üzerimizdeki kara bulutları biraz daha dağıtmaya çalışacağız. Işığa doğru biraz daha adım atmış olacağız. Kazanıp bunu gerçekleştirmek istiyoruz” ifadesini kullandı.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —